SCAN-SPEAK DEN HABERLER

Fullrange, horn ve her tipten hoparlörle ilgili konuları burada tartışabilirsiniz.
-->">

SCAN-SPEAK DEN HABERLER

Mesajgönderen adisa » 18 Nis 2009, 13:20

Danimarkanın 3 ünlü sürücü firması Tymaphany de birleşmişti.şimdi son aldığımız haberler bu sanat eseri gibi sürücü üreten firmadan özellikle Scan Speak in giderek Çinleşmeye başladığı..Her nekadar sayfalarında bas bas bağırıp dursalarda "biz Danimarkadayız ve kalitemiz aynı "diye giderek çinleşmeye başladıkları da gün gibi ortada .
yeni yatırımların çoğu çine yapılıyor ve Hong Kong lu bir firma ile ortak çalışmlara başladı.
Çine karşı değilim ama ihtisas ürünleri konusunda çine yönelmek şu an için çok sağlıklı olmasa gerek

http://www.tymphany.com/newsletter/200804/TYM113_Newsletter_v12.htm#newproducts
adisa
Forum Üyesi

-->">

Re: SCAN-SPEAK DEN HABERLER

Mesajgönderen hakancez » 24 Nis 2009, 23:17

Hoparlör sürücüsü üreticileri bile üretimlerini kendi ülkelerinden Çin'e doğru kaydırıyor ise bu durum oldukça ilginç karşılanmalıdır.

Ben kendi adıma bunun sebebinin biraz farklı olduğunu düşünüyorum. Son yıllarda bir çok üretici üretimini Çin'e kaydırdı. Bu durumda sürücü firmalarının üretimlerini paralel şekilde Çin'e kaydırması ile lojistik anlamda önemli bir kazanç sağlanacağını düşünüyorum. Muhtemelen konu üretim maliyelerinden ziyade lojistik maliyeti olabilir gibi geliyor bana. Tabii ki bunun bir olasılık olduğunu da eklemeliyim...
Resim
Kullanıcı avatarı
hakancez
Site Yöneticisi

Dön Hoparlörler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir